Werkwijze

Het hele proces: van verouderde folie keuken, tot moderne nieuwe keuken.

Wij kijken en denken heel graag met u mee en we doen er alles aan om uw gerenoveerde keuken helemaal aan te passen volgens uw eigen wens en smaak. Wij hebben graag persoonlijk contact, zodat wij uw wensen goed in kaart kunnen brengen.

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we gaan beginnen met de uitvoering. De folie wordt van de keukenkastjes en -deurtjes verwijderd en vervolgens zal er een spuitlaag worden aangebracht op het MDF. Deze spuitlaag kan uw keuken voorzien van een hoogglans, zijdeglans of matte verflaag. Daarnaast zijn alle kleurcombinaties mogelijk en kunnen wij uw keuken van schilderwerk voorzien.

Montage service
Wij voeren onze werkzaamheden uit op onze werkplaats. Dit betekent dat we keukendeuren demonteren en mee zullen nemen, zodat u thuis geen ongemakken ervaart waar u normaal gesproken tijdens een verbouwing wel mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan rotzooi door sloop- en breekwerkzaamheden. Uiteraard zullen wij uw keuken ook weer komen monteren zodra deze klaar is. Daarnaast voorzien wij ook het transport.

Wilt u uw keukendeurtjes vervangen door keukendeurtjes van een andere houtsoort? Ook dat is geen enkel probleem. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende houtsoorten waaruit gekozen kan worden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Keukenrenovatie omgeving Eindhoven?
Bent u tevreden met uw keuken, maar wilt u toch net even wat anders? Wanneer u uw keuken wilt laten renoveren, kunt u altijd een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven en Helmond.